Termeni si conditii

Operatorul de date cu caracter personal este Wohnmobilcenter Sachsen avand sediul social in Bernsdorf, Hoyerswerdaer Str. 30 (pe B97) 02994 Bernsdorf / Oberlausitz, Germania.

Geschäftsführung: Ibolya Török

HRB 28540 Amstgericht Dresden

USt. ID: DE268663089

  (“noi“ sau “operatorul de date“).

Vom procesa urmatoarele date cu caracter personal referitoare la dvs.: nume, prenume, numar de telefon, adresa e-mail.

Aveti urmatoarele drepturi in ceea ce priveste prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

Dreptul de acces: aveti dreptul de solicita catre operatorul de date informatii cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre operatorul de date.
Dreptul de rectificare: aveti dreptul de a solicita operatorului de date rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte.
Dreptul de stergere: aveti dreptul de a solicita operatorului de date stergerea datelor dvs. cu caracter personal in anumite situatii, cum ar fi: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru realizarea scopului de procesare pentru care au fost colectate, a fost retras consimtamantul pentru prelucrarea acestora de catre operatorul de date.
Dreptul de restrictionare a prelucrarii: aveti dreptul de a solicita operatorului de date restrictionarea procesarii de catre operatorul de date in anumite situatii, cum ar fi situatia in care contestati acuratetea datelor cu caracter personal procesate de catre operatorul de date, procesarea datelor cu caracter personal nu este realizata in conformitate cu legea.
Dreptul de opozitie: aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara, ca date care va vizeaza sa constituie obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
Dreptul de portabilitate: aveti dreptul sa solicitati operatorului de date transmiterea datelor mele cu caracter personal prelucrate de catre operatorul de date catre dvs. sau catre o alta entitate ce urmeaza sa va prelucreze datele cu caracter personal.
Daca doriti sa va exercitati drepturile de mai sus sau daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@wohnmobilcenter-sachsen.de or info@megamobil.ro. De asemenea, pentru orice plangeri si sesizari, va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Prin apasarea butonului „SUNT DE ACORD” confirmati ca sunteti de acord in mod expres cu procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre societatea Wohnmobilcenter Sachsen GmbH, conform celor mentionate mai sus.