Megamobil Revolution 640

MEGAMOBIL REVOLUTION 640 - Flexibilitate și confort

Autorulota MEGA REVOLUTION 640 oferă și mai mult spațiu în portbagaj – nu mai trebuie să demontați patul, doar apăsați butonul! Patul din spate electric oferă flexibilitate cu mai multe opțiuni.

Călătoria fără o planificare meticuloasă, dar cu decizii spontane este în sfârșit posibilă. Chiar dacă spațiul de depozitare din spate este plin de biciclete, motociclete, echipamente sportive sau alte bagaje, acoperișul înalt lasă suficient spațiu pentru a dormi, chiar dacă patul nu poate fi coborât.

Date tehnice:

Mega Revolution 640 - Șasiu:

140 CP / 165 CP

Cerere de preț

140 CP / 180 CP

Cerere de preț

140 CP / 165 CP

Cerere de preț

140 CP / 165 CP

Cerere de preț

OBȚINE MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE MEGAMOBIL REVOLUTION 640!

Mega Revolution 640 - Echipament de serie

Șasiu:

Caroserie MegaMobil cu echipament de înaltă calitate:

Cerere de preț

Faceți o cerere de informații despre MEGAMOBIL Revolution 640!

Mega Revolution 640 - Din Interior

Scaune pentru două persoane cu centuri în trei puncte

Scaune 360°

Masa extensibilă

Fereastră cu suport telescopic si plasă de țânțari

Dulapuri cu închidere automată

Fereastră Heki

Mega Revolution 640 – Camera de zi

Camera de zi din Megamobil Revolution devine o sufragerie spațioasă cu o masă pentru întreaga familie cu extensia standard a mesei rotative. Centurile de siguranță în 3 puncte situate la exterior, oferă protecție ideală pentru ceilalți pasageri. Pentru a vă păstra lucrurile complet depozitate, aveți spațiu suplimentar de depozitare pentru ustensilele de călătorie în toate dulapurile deasupra zonei de relaxare și unității de bucătărie.

Trapa Heki 40 x 40 cm în dormitor

Pat dublu confortabil la al doilea nivel 1,95 / 1,78 m 1,91 m

Pat dublu lung 1,95 / 1,78 m x 1,40 m

Pereți laterali căptușiți

Mega Revolution 640 – Dormitor dublu

Vă oferim confort de 5 stele în dormitor cu salteaua noastră premium din spumă rece și visco. Patul suplimentar opțional este completarea perfectă a autorulotei de familie. Patul suplimentar opțional este completarea perfectă a autorulotei de familie. O caracteristică specială este că patul suplimentar poate rămâne în această poziție chiar și atunci când nu este utilizat, iar patul cu înălțime reglabilă electric poate fi în continuare reglat în poziția sa cea mai joasă.

În poziția de pat dublu ridicat Vario, aveți suficient spațiu de depozitare pentru scutere sau biciclete. Acest lucru permite ca modelul Mega Revolution 640 să fie folosit ca autorulotă de familie cu drepturi depline.

Plită pe gaz cu husa de protectie

Husa de protectie

Frigider și congelator. 90 l

Unitate de bucătărie cu un sertar spațios

Chiuvetă din oțel inoxidabil

Mega Revolution 640 – Bucătărie

Vă prezentăm combinația de aragaz Dometic de înaltă calitate cu aprindere piezo electronică, care poate fi acoperită cu o placă de sticlă împărțită. Deasupra unității de bucătărie există un dulap de perete spațios cu iluminare LED dedesubt.

Pe partea laterală a unității de bucătărie există o extensie de 40 cm a suprafeței de lucru pentru răzuire, precum și un compartiment mare de depozitare pentru consumabilele dumneavoastră. Sertarele complet extensibile, inclusiv compartimentul pentru tacâmuri, creează spațiu suplimentar pentru articolele taledumneavoastră de călătorie.

Ușă rotativă din plexiglas: Protejează restul băii împotriva umezelii în timpul dușului.

Caseta de toaleta Thetford pentru confort maxim

Spatiu de depozitare pentru articole igienice

Fereastră Heki

Dus cu baterie proprie

Mega Revolution 640 – Toaletă

Aveți și mai mult spațiu în baia premium de la Megamobil pe modelul Mega Revolution 640! Aici, fiecare membru al familiei are suficient spațiu.

Dulapurile de perete și unitatea de bază premium a chiuvetei oferă spațiu de depozitare convenabil și spațios. Cu ușa rotativă din acril din sticlă transparentă, poți și transforma baia într-un spațiu izolat și astfel, protejezi chiuveta de colț și caseta de toaletă împotriva umezelii. Marele luminator Heki oferă lumină naturală și ventilație suficientă. Iluminarea LED instalată, asigură o lumină bună în baie. Priza standard de 230 V face parte din facilitățile practice oferite de aceast camper van premium.

OBȚINE MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE MEGAMOBIL REVOLUTION 640!

€68.930 

Faceți o cerere de informații despre MEGAMOBIL REVOLUTION 640!