Megamobil Classic 600

MEGA CLASSIC 600 - Autorulota perfectă pentru o familie de trei persoane.

Un clasic în program! Compact și manevrabil, nu este doar însoțitorul ideal de călătorie pentru 2-3 persoane, dar cu lungimea sa de 5,99 m este ideal și pentru utilizarea de zi cu zi.

Bucătăria bine gândită și zona de relaxare confortabilă sunt deosebit de atractive, iar patul confortabil cu cadru de zăbrele, promite un somn odihnitor. Baia unică, patentată, confortabilă și spațiul mare de depozitare, perfectează această autorulotă până la ultimul detaliu.

Date tehnice:

Mega Classic 600 - Șasiu:

140 CP / 165 CP

Cerere de preț

140 CP / 180 CP

Cerere de preț

140 CP / 165 CP

Cerere de preț

140 CP / 165 CP

Cerere de preț

OBȚINE MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE MEGAMOBIL CLASSIC 600!

Mega Classic 600 - Echipament de serie

Șasiu:

Caroserie MegaMobil cu echipament de înaltă calitate:

Cerere de preț

Faceți o cerere de informații despre  MEGAMOBIL CLASSIC 600!

Mega Classic 600 - Din Interior

Scaune pentru două persoane cu centuri în trei puncte

Scaune 360°

Masa extensibila

Fereastra cu suport telescopic si plasă de țanțari

Dulapuri cu inchidere automata

Fereastra Heki

Mega Classic 600 – Camera de zi

Canapele de așezat din Mega Classic 600 sunt deosebit de confortabile. Cu un spațiu foarte generos pentru picioare, un blat mare și o extensie pivotantă frumoasă, patru persoane vor găsi spațiu suficient pentru o seară plăcută împreună. Toate modelele Megamobile au scaune rotative la 360 de grade. Decorul interior și textilele Megamobile sunt din nou o performanță a mărcii, care are propria fabrică de textile, cu producție de cea mai înaltă calitate din Europa.

2 plite pe gaz cu capac de protectie

Husa de protecție

Chiuvetă din oțel inoxidabil

Frigider și congelator Dometic

Unitate de bucătărie cu 5 sertare spațioase

Extensie 40 cm pe suprafața de lucru

Mega Classic 600 – Bucătărie

Datorită amenajării optime a plitei premium cu două arzătoare, cu aprindere piezo electronică și capac din sticlă de înaltă calitate, aveți la dispoziție mult spațiu de depozitare. O extensie de bucătărie de 40 cm. este disponibilă ca prelungire a suprafeței de lucru. Unitatea de bucătărie oferă o varietate reală de sertare extensibilă. Pentru a putea ajunge la toate ustensilele de bucătărie în cel mai bun mod posibil, Mega Classic include, de asemenea, ca standard două dulapuri extra extensibile (asemănătoare cu un dulap pentru medicamente). Zona integrată de gunoi este, de asemenea, ascunsă într-un mod deosebit de elegant. 100% invizibil, dar accesibil în mod optim din exterior și din interior. Frigiderele cu compresor instalate de MegaMobil promit, de asemenea, cea mai bună răcire. Tehnologia compresorului asigură o răcire completă chiar și în timpul conducerii.

Trapa Heki 40 x 40 cm - Echipamentul standard al dormitorului

Dulapuri superioare pe ambele părți în parte din spate

Dormitor cu saltea Latenrost 192×140 cm

Mega Classic 600 – Dormitor

Relaxare maximă în spate, datorită patului încrucișat spațios de 192×140 cm, al cărui element de cadru cu șipci poate fi rabatat pentru a extinde spațiul de depozitare a bagajelor. Pereții laterali ai spatelui sunt tapițați de înaltă calitate. In tot interiorul veti gasi un numar mare de prize 230V / 12V, precum si iluminare LED cu economie de energie.

Ușă rotativă din plexiglas: Protejează restul băii împotriva umezelii în timpul dușului.

Spatiu de depozitare pentru articole igienice

Caseta de toaleta Thetford pentru confort maxim

Dulap superior spațios

Mega Classic 600 – Toaletă

O baie de înaltă clasă vă așteaptă în Mega Classic 600! Chiuveta de colț și casetă de toaletă, sunt protejate de umiditate printr-o ușă rotativă din sticlă acrilică transparentă în timpul dușului. Fereastra standard de acoperiș Heki asigură o ventilație suficientă. Dulapul superior are spațiu pentru articolele dumneavoastră de igienă personală. In acelasi timp, iluminatul cu LED creează o atmosferă placută in baie. Desigur, există și o priză de 230V pentru o periuță de dinți electrică sau un uscător de păr.

OBȚINE MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE MEGAMOBIL CLASSIC 600!

€64.090 

Faceți o cerere de informații despre MEGAMOBIL CLASSIC 600!