Autorulote cu șasiu de Volskwagen Crafter

Priviți toate modelele de autorulote fabricate la cele mai înalte standarde pe baza modelului Volkswagen Crafter. Marca de autorulote cu calitate garantată. Distribuitor oficial al Megamobile în România.

Alegeți lungimea:

Alegeți locuri de dormit:

Alegeți șasiu:

Totul a început în Wolfsburg. VW Crafter a devenit în zilele noastre una dintre cele mai preferate mărci de șasiuri pentru autorulote. Acest lucru nu trece neobservat de Megamobil. Datorită motoarelor sale de înaltă calitate, cu o durată de viață lungă și tehnologiei Blue Motion, combinate cu cele mai recente dotări interioare de nivel superior, VW Crafter își depășește concurența în multe privințe. Așadar, dacă pragmatismul și calitatea sunt importante pentru dumneavoastră, VW Crafter este cea mai bună alegere pe care o puteți face.

Nu vă mai faceți griji în privința pieselor de schimb, a serviciilor de întreținere sau a reparațiilor de orice fel. Service-urile VW Crafter sunt unele dintre cele mai răspândite în România, Europa și în lume. Șasiul bine gândit asigură o deplasare silențioasă pe șosea. VW Crafter vă asigură siguranță și confort în timp ce cuceriți Europa și lumea. Autorulotele cu șasiu VW sunt deosebit de potrivite pentru călătoriile pe distanțe lungi…