Autorulote cu o lungime de până la 6,40 metri.

Priviți toate modelele de autorulote de la 6,40 metri. Marca de autorulote cu calitate garantată. Distribuitor oficial al Megamobile în România.

Alegeți lungimea:

Alegeți locuri de dormit:

Alegeți șasiu:

Autorulote cu o lungime de 6,40 metri

Nu faceți compromisuri în ceea ce privește spațiul și confortul. Autorulotele de 6,40 m de la producătorul sloven MegaMobil. Planuri de etaj exclusive combinate cu accesorii personalizate și nenumărate opțiuni de design. Grupul de scaune în formă de U și opțiunile disponibile, oferă autorulotei dumneavoastră de 6,40 metri o abordare personalizată a nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Decorațiuni din lemn, huse pentru scaune cu un aspect interior complet, întrerupătoare de lumină, diverse prize prin USB, 12V sau 230V și multe altele, fără ca nicio dorință să rămână neîmplinită. MegaMobil. Vedeți singuri și lăsați consultanții noștri competenți să vă arate opțiunile. Fie că este vorba de grupul de scaune în formă de U în partea din față a casei mobile, de echipamentul de bucătărie, de baia patentată, sau de patul rabatabi,l sau de patul fix din spate, întregul interior poate fi proiectat conform dorințelor dumneavoastră.