Totul despre autorulote: întrebări frecvente

Diferitele modele au caracteristici diferite. Acest lucru depinde de mai mulți factori, cum ar fi: la ce intenționați să folosiți autorulota dumneavoastră; de câte paturi aveți nevoie; ce tip de pat și de amenajare se potrivește nevoilor dumneavoastră și mulți alți factori. Echipa noastră ar fi bucuroasă să vă ajute să aflați care autorulotă ar fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră, cu o consultație gratuită.

Există patru tipuri principale de autorulote: Alkoven, Camper Van, Semi-Integrate și Integrate. Explorați toate tipurile și modelele la CampMoment – Autorulote noi în România

Tipurile de paturi în autorulotă sunt: dormitor King, dormitor franțuzesc, paturi de o persoană, pat dublu lateral, paturi supraetajate, pat modular frontal și pat rabatabil în sala de mese.

Rulotă este un tip de remorcă fără tracțiune proprie, care este de obicei echipată cu o baie mică, o chicinetă și locuri de dormit. Prin comparație, o autorulotă este echipată în mod similar, cu toate acestea de asemenea. Dar are și un motor propriu. Greutatea totală admisă a autorulotelor moderne este mai mică de 3,5 tone, astfel încât un permis de categoria B este suficient pentru a le conduce, în timp ce rulotele necesită un permis de categoria B+E.

Aproape toate mărcile noastre de autorulote oferă opțiunea automată. Avem opțiunea pentru cele mai recente automate pentru autorulote de la Megamobil, Challenger, GiottiLine, LMC, Dreamer și multe altele.

Echipamentul standard sau de serie al unei autorulote variază de la o marcă la alta și acoperă aproape totul, de la necesitățile de bază. În cele mai multe cazuri, echipamentul standard nu include sistemele de satelit, panouri solare, copertina , booster de încărcare rapidă, paturi suplimentare și alte opțiuni disponibile care pot fi adăugate de producător la comandă.

Diferiți producători de autorulote au beneficii diferite în funcție de nevoile dumneavoastră. De exemplu, Dreamer este specializat în fabricarea de camper van, care au interioare moderne. Marca Challenger are propria sa clasă de autorulote Smart Lounge pentru călătorii confortabile. Megamobile pune accent pe textilele impecabile și atenția sporită la detalii, iar GiottiLine oferă soluții inovatoare cu paturi rabatabile în față pentru mai multe persoane. Solicitați o consultație gratuită cu noi pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită în funcție de nevoile dumneavoastră.

Camper Bus este potrivit pentru o călătorie pentru două persoane, deoarece este foarte compact. De asemenea, locurile de parcare sunt mai ușor de găsit, ceea ce este un mare plus atunci când călătoriți prin zonele urbane. Priviți toate autorulotele pentru două persoane. Un exemplu excelent pentru toate acestea este Megamobil Lounge 540, cu o lungime totală de 5,40 metri.

Autorulote semi-integrate și integrate sunt potrivite pentru 4 persoane, deoarece ambele dispun de spațiu suficient. Autorulota semi-integrată este alternativă mai mică la un alkov și este potrivit pentru 4 persoane cu un pat rabatabil. Autorulota integrată este mai mare și oferă suficient spațiu pentru mai mulți pasageri. Dacă doriți o autorulotă mai compactă – priviți toate camper bus-urile noastre cu 4 locuri dormitoare.

Modelele Alkove și Integrate, oferă locuri dormitoare pentru 6 persoane. Autorulotele Alkov au un pat suplimentar deasupra cabinei șoferului. Există modele care pot găzdui până la 7 persoane. Aceste modele sunt ideale pentru familiile numeroase.

Perioada de livrare pentru autorulote personalizate de la producători, care nu au fost încă pregătite integral conform opțiunilor și pachetelor dumneavoastră durează între 6 și 8 luni.

Primim des această întrebare. Depinde de o serie de factori: Câți ani are autorulota? Câți kilometri au fost parcurși? Există vreo deteriorare la autorulote? Care este starea autorulotei și care sunt caracteristicile acesteia? Obțineți o consultație gratuită de la noi și vă vom ajuta să faceți alegerea potrivită!

Autorulota semi-integrată este denumită astfel deoarece puteți roti scaunul șoferului și al pasagerului, făcând astfel ca scaunele să facă parte din grupul rotund de scaune. Masa este astfel potrivită pentru mai multe persoane. Autorulotele semi-integrate sunt disponibile cu sau fără pat rabatabil.

Depinde de ceea ce căutați, dar principala diferență este dimensiunea lor. O autorulotă integrată este mai mare ca dimensiuni și mai spațioasă, dar mai greu de condus. Cabina șoferului este complet integrată în zona de zi, ceea ce creează o mulțime de spațiu. În cazul autorulotei semi-integrate, scaunele șoferului și pasagerului fac parte din grupul rotund de scaune. Acest lucru face ca autorulota semi-integrată să fie mai compactă și prin urmare, mai ușor de condus.

Multe persoane cred că o autorulotă ar trebui să fie un vehicul mare cu aspect de alkov (cu partea superioară rotunjită deasupra cabinei șoferului din exterior), dar acest lucru nu este adevărat. O autorulotă este un vehicul cu echipamente speciale, adaptat pentru viață pe roți.

Autorulote Alkoven sunt ușor de recunoscut că având o zonă de dormit, sau un spațiu de depozitare deasupra cabinei șoferului, dar pot fi la fel de scurte și manevrabile. Marca Challenger oferă modele care pot găzdui până la 6 persoane.

În cazul autorulotei integrate, cabina și spațiul de locuit sunt una singură. Autoulotele integrate sunt ideale pentru călătorii care doresc spațiu.

Bineînțeles că da. Faceți o programare pentru o consultație. Specialiștii noștri vă vor ajuta cu plăcere.