DISTRIBUITOR OFICIAL AL MEGAMOBILE ÎN ROMÂNIA, GERMANIA, UNGARIA ȘI BULGARIA

Megamobil ROMÂNIA – deținut de unul dintre cele mai de succes centre de autorulote în Germania – Wohnmobilcenter Sachsen GMBH. Compania are o experiență de peste 10 ani în vânzarea Megamobil în Germania. Aici puteți găsi mai multe informații despre Megamobil Deutschland.

În calitate de distribuitor și partener oficial al Megamobil, compania are în spate o experiență de peste 20 de ani cu activități principale: vânzări, închirieri, întreținere și reparații de autorulote și rulote.

Centrul nostru din Germania este, de asemenea, partener oficial al mărcilor cunoscute de autorulote și rulote, precum Challenger, Illusion, GiottiLine, Dreamer și LMC.

Scopul nostru principal de-a lungul anilor a fost întotdeauna să găsim cea mai potrivită autorulotă în funcție de nevoile speciale ale fiecărui client. Angajații noștri de la Megamobil România sunt întotdeauna gata să te consulte.

Colegii noștri din Germania

Robert Haaf

Vânzări

Thomas Hoffmann

Închiriere

Gunnar Schmidt

Serviciu Autorulote

Rico Kroschke

Asistent vânzări

Christiane Kohoutek

Manager de depozit

Daniel Schütze

Electricitate / Serviciu

Rene Zukunft

Reparații caroserie autorulote

Lutz Hüttenrauch

Tehnic Rulote

Megamobil Galeria

Parteneri de servicii și întreținere

Megamobil în rate

Dacă sunteți interesat, oferim opțiuni de plată în rate. Bazați-vă pe partenerii noștri experimentați, care vă vor pregăti o ofertă potrivită și în timp util. Contactați-ne pentru mai multe informații!